Sanatatea ca stare de bunastare sta la baza permanentei preocupari a societatii noastre, Hotel Ceres, pentru a oferi un produs turistic de buna calitate, articulat in jurul celor mai eficiente terapii specifice tratamentului balnear si de recuperare.

Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande, la intersectia drumului national E76 si soseaua nationala E60, in imediata apropiere de orasul Oradea si statiunea Baile Felix.

Hotelul dispune de un numar de 230 camere, toate renovate si dotate la nivelul clasificarii de 3 stele.

Baza de tratament este dotata cu aparatura moderna pentru toate procedurile, dintre care amintim: electroterapia, hidroterapia si termoterapia care se face prin aplicatii cu parafina naturala medicala. Piscina din curtea hotelului dispune de apa termala naturala.

Hotelul are amenajata o salina artificiala in care se pot trata afectiuni ale aparatului respirator, precum: faringite, penumonii, astm bronsic alergic sau infectios, bronsite astmatiforme, diverse forme de alergii.